Zašto je cena farbanja automobila visoka? - Automarket centar

Zašto kvalitetno farbanje automobila puno košta?

Cena farbanja automobila

Cena farbanja automobila

Kada nam je potrebno farbanje automobila pitanja koja najčešće postavljamo su: koliko košta farbanje automobila, gde ofarbati automobil, gde je najbolje farbanje automobila u Beogradu  i slično.

Odgovori na postavljena pitanja su ne samo različiti već, veoma često,  u suprotnosti jedan drugom. To se dešava kada je prilikom izbora servisa jedini kriterijum da bude jeftinije. U skladu sa tim se cena nerealno spušta na uštrb kvaliteta. Međutim, dugoročno gledano, jeftinije ipak ispadne skuplje. Ovo je kompleksan postupak i zahteva dosta resursa. Kvalitet zavisi od niza faktora, pa cena ne može biti niska. A najviše košta onda kada se oštećenja ne saniraju na vreme. Zato nikako nemojte odlagati ovaj proces. Dešava se da cene budu i nerealno visoke. 

Cena farbanja automobila

 

Šta sve mora posedovati auto servis da bi mogao kvalitetno da vrši uslugu farbanja?

Kao što smo već pomenuli ovo je postupak u kome kvalitet zavisi od mnogo faktora, pa servis mora posedovati:

  • Iskusne servisere
  • Moderne tehnologije
  • Kvalitetne materijale
  • Profesionalnu komoru

Može se reći da su iskusni i kvalifikovani auto lakireri često presudan faktor za uspešno farbanje. Brojne greške i nepravilnosti događaju se upravo zbog njihove nestručnosti ili neiskustva. Pre svega morate proveriti na koji način je najbolje sanirati Vaše oštećenje. Ponekad možete ofarbati samo oštećen deo, nekada ceo automobil. Npr. kod nekih novijih automobila je od strane proizvođača propisano da se u slučaju oštećenja mora farbati cela strana. Tada se ne mogu se reparirati samo delovi te strane.

Cena farbanja automobila

Servis bi trebalo da poseduje i koristi moderne tehnologije. Novi sistemi farbanja manje zagađuju okolinu, lakše se nanose, verniji su koloristici. Moraju se koristiti i kvalitetni materijali, odnosno, boje renomiranih proizvođača. Komora za farbanje i lakiranje automobila je takođe veoma bitan element. Ne samo da ubrzava proces pa ćete kraće biti bez svog automobila, nego sprečava i padanje prašine na automobil tokom farbanja i lakiranja. Komora omogućava da Vaš auto bude sjajan i čist kao da je tek izašao iz fabrike.

Ukoliko imate dodatna pitanja o farbanju automobila možete nas kontaktirati telefonom ili posetiti naš auto servis (Kumodraška 247b, Voždovac).

Ostali Tekstovi

MENI