Kako do kvalitetne popravke auto limarije? - Automarket Centar

Kako do kvalitetne popravke auto limarije?

popravka-sitnih-ostecenja-auto-limarije

Nema veće frustracije nego kada zateknete oštećenje na limu vašeg četvorotočkaša. Pravi ljubitelji automobila znaju da oštećenja auto limarije treba što pre sanirati, a evo i zašto i kako. 

Oštećenje limarije automobila je nešto što svakom može da se desi. Trenutak nepažnje (vaše ili tuđe) može vas skupo koštati. Uz to, tokom proleća i leta, grad je jedan od najčešćih uzroka oštećenja auto limarije. Domaći vozači različito reaguju na oštećenu limariju.

popravka-auto-limarijeNeki pokušavaju da uštede koristeći se priručnim metodama. Drugi jednostavno nastave da voze automobil u takvom stanju ne obazirući se na posledice. Međutim, oštećenja limarije, osim što ružno izgledaju, na kraju dovode i do pojave korozije. To ruži automobil i značajno povećava troškove reparacije. Dakle, jasno je da ih što pre treba sanirati. Naravno, najjednostavnije je oštećene delove zameniti novim, ali retko ko ima para za tako nešto. Zato se okrećemo reparaciji.
popravka-sitnih-ostecenja-auto-limarije

Reparacija auto limarije

U većini slučajeva njen kvalitet zavisi od brojnih faktora: stepena oštećenja, kvaliteta limarije na automobilu, farbe i laka kao i starosti vozila. Kako limari kažu, najteže je raditi na starim i već oštećenim vozilima. Teško jeste, ali nije i nemoguće. Uz kvalitetne materijale (kakvi su oni proizvođača Spies Hecker, Challenger, PPG i Nexa Autocolor), savremenu i profesionalnu komoru i što je i najvažnije iskusne i dobro obučene majstore i nemoguće postaje moguće. Samo je u tom slučaju popravka limarije automobila zagarantovano uspešna.

Posebno teška reparacija auto limarije je ona koja nastaje usled dejstva grada (leti veoma aktuelna tema). Tu nastaju brojna sitna ulubljenja na malom području i jako ih je teško sanirati. Takve popravke mogu se poveriti samo kvalitetnim i iskusnim servisima. Za saniranje oštećenja od grada koristi se više metoda, a najsigurnija je ona uz pomoć takozvanog spotera gde se limarija kvalitetno ispravlja, a zatim se oštećeni deo i farba. Malo je servisa u Beogradu koji mogu to kvalitetno izvesti, pa pažnju treba obratiti ne samo na izbor majstora, već i na to kako je servis opremljen.

Ostali Tekstovi

MENI