Reparacija oldtajmera u Automarket centru - Automarket Centar

Reparacija oldtajmera u Automarket centru

Reparacija oldtajmera u Automarket centru

Rolls Royce SS II 

Posedovati oldtajmer je stvar prestiža. Oni su izuzetno skupi i zahtevaju posebno održavanje. Vlasnici su obično veliki poznavaoci ovih automobila i zaljubljenici u iste. Teško poveravaju svoje ljubimce i stiču poverenje u auto servise i servisere. Zato smo posebno ponosni kada neki od ovih lepotana uđe u naš servis. Prethodne nedelje smo imali priliku da radimo reparaciju oldtajmera iz 1979. godine. U pitanju je Rolls Royce Silver Shadow II.

Usled svoje starosti, oldatjmeri su često više puta farbani. Nagomilavanje materijala (git, špric git, farba, lak…) može dovesti do toga da se gubi fabrička linija automobila. Cilj je upravo suprotno: da automobil izgleda isto kao dalekih sedamdesetih, kada je proizveden.

Rolls Royce je imao oštećenje prednjeg levog krila u predelu migavca.

reparacija oldtajmera u automarket centruReparacija oldtajmeraReparacija oldtajmera Reparacija oldtajmera

Da ne bi došlo do pomenutog nagomilavanja materijala, pri restauraciji, odnosno, reparaciji ovakvih oštećenja pre svega je potrebno oguliti oštećeni deo do lima. To se može raditi šmirglanjem ili peskiranjem. Tek nakon toga i ispravljanja ulubljenja se počinje sa ugradnjom materijala, tj. sa nanošenjem gita, a nakon toga i filera, odnosno, podloge pre farbanja.

Reparacija oldtajmera u Automarket centruReparacija oldtajmera u Automarket centruReparacija oldtajmeraReparacija oldtajmera

Sledi posebno važan deo u procesu farbanja – zaštitita automobila. Od toga zavisi koliko će auto „biti čist“ kada izađe iz komore.

Reparacija oldtajmeraReparacija oldtajmeraReparacija oldtajmeraReparacija oldtajmera u Automarket centru

Pored standardne zaštite, na ovom oldtajmeru morali smo pre farbanja da zaštitimo i dve zlatne linije koje se protežu celom dužinom automobila.

Reparacija oldtajmera - Automarket centarVrednost ovih automobila meri se detaljima, pa pri reparaciji zaista morate voditi računa i o najmanjim sitnicama. Upravo to je ono na čemu zasnivamo naše poslovanje.

Hvala Vam na interesovanju za naše usluge!

 

 

 

Ostali Tekstovi

MENI