Reparacija plastičnih delova - Automarket centar

Reparacija plastičnih delova motora i automobila

Reparacija plastičnih delova motora

Proizvođači automobila i motora sve češće se opredeljuju za izradu određenih delova od plastike. Međutim, plastični branici, spojleri, retrovizori, maske, podkrila itd. su prilično osetljiviji pa često dolazi do oštećenja. Uzroci oštećenja su različiti, ali u svakom slučaju narušavaju izgled Vašeg ljubimca. Kako je njihova zamena novim delovima skupa, reparacija postaje sve popularnija. Zbog ovog trenda u industriji i auto servisi se sve više specijalizuju za popravke oštećenih plastičnih delova.

Reparacija plastičnih delova

 

Naravno, kada dođe do oštećenja svi prvo poželimo da kupimo novi deo. To je i najjednostavnija i najbolja opcija. Međutim, u tom slučaju morate biti spremni da svoj kućni budžet primetno opteretite. Ukoliko se desi da niste u mogućnosti da izdvojite toliko novca, onda je reparacija oštećenih delova za Vas pravo rešenje. Dobri auto servisi su usavršili ovaj postupak, tako da ćete ubrzo zaboraviti da je Vaš motor ili automobil i bio oštećen.

Koja oštećenja se mogu popraviti

Reparacija se može vršiti na svim vrstama plastičnih delova ukoliko oštećenje nije veoma veliko i ukoliko deformacijom nije potpuno uništen prvobitan izgled dela.

Reparacija plastičnih delova1. Oštećenje - Kawasaki NinjaReparacija plastičnih delova motoraReparacija plastičnih delova

Da li je popravka plastičnih delova bezbedna?

Klijenti često postavljaju ovo pitanje. Ne postoji nikakav rizik po Vašu bezbednost, niti će se na Vašem delu videti tragovi popravke. Dakle, ovo je opcija koju savetujemo kada niste u mogućnosti da izdvojite novac za novi deo. Reparacija je odlično rešenje i u slučaju malih oštećenja, koja Vas nerviraju, ali zbog kojih svakako ne biste kupovali nove delove.

SAT_0068U našem auto servisu često imamo zahteve za ovakvom vrstom intervencija. Varenje branika, odnosno njegova reparacija, je najčešći zahtev koji dobijamo. U letnjem periodu, kada su dvotočkaši na ulicama, velika je potražnja i za popravkom plastičnih delova motora. Svima je dobro poznato koliko koštaju maske motora. A dobro je poznata i činjenica da postupak reparacije košta i više od upola manje nego zamena oštećenih delova novim. Cena zavisi od veličine i vrste oštećenja, kao i dela koji je oštećen. Ako na to dodate i činjenicu da ne postoji nikakav rizik po Vašu bezbednost, niti se ovim postupkom narušava estetika Vašeg vozila, onda postaje jasnije zašto je u velikom broju situacija reparacija odlično rešenje.

 

Ukoliko imate nedoumicu da li biste ovim postupkom mogli da otklonite neka oštećenja na Vašem motoru ili automobilu, kontaktirajte naše majstore ili posetite naš auto servis.

 

Automarket centar obezbeđuje sve potrebne usluge za Vaš automobil na jednom mestu. Naš cilj je da individualnim pristupom i kvalitetnom i profesionalnom uslugom ostvarimo dugoročnu saradnju sa svojim klijentima. Svakodnevno se usavršavamo i pratimo novitete u auto industriji, kako bismo ispunili sva Vaša očekivanja.

 

 

Ostali Tekstovi

MENI